2023 Interview voorzitter & regisseur Draaksteken (Podcast)

Beesel-Reuver Photo

Beesel-Reuver
11 months
Category:
Description:


Interview voorzitter & regisseur Draaksteken (Podcast)

De motor van het Draaksteken 2023 draait op volle toeren. De kleding wordt gemaakt, de huisjes worden gebouwd, de repetities worden frequenter, het terrein wordt geprepareerd, het aanwerk van het kasteel is gemaakt en ga zo maar door. Voor en achter de schermen wordt keihard gewerkt aan een productie waar op 11,12 13 & 17,18,19 augustus 2023 zo’n 900 vrijwilligers bij betrokken zijn.

In deze podcast zijn Theo Geraets (regie) en Hans van Kruchten (voorzitter) van Stichting Draaksteken aangeschoven aan de podcasttafel van Puik. Met deze twee heren blikken we vooruit hoe de voorbereidingen in zijn werk gaan. Wat er allemaal bij komt kijken bij het organiseren van het Draaksteken. Of de productie op schema ligt. En wat het Draaksteken betekent voor de inwoners van dorpskern Beesel.

Draaksteken 2023
Spanning en sensatie, een nieuw decor, een draak die groter is dan alle voorgaande edities, spectaculaire beelden en lichteffecten. Dat wordt het Draaksteken van 2023! Een verhaal waar onvermijdelijk een link wordt gelegd met de hedendaagse machthebbers.  De boodschap? ‘Geluif in ’t goeje!

Tickets en meer info op: www.draaksteken.nl 

17 Mei 2023 (Bron: PuikLokaal)


Tags: #Draaksteken, #Beesel, #Interview, #Studio,