2024 Bob Vostermans bij 'Wasmachine schieten'

Category:
Description:


Wasmachine schieten met Dario Polman en Bob Vostermans

In aanloop naar het EK voetbal doen verschillende mensen uit Peel en Maas en Beesel een poging om een voetbal in een van de twee wasmachines te schieten. Deze keer doet ex-handballer Dario Polman dat tegen burgemeester Bob Vostermans

Carrièreswitch
Of Polman zijn handbalcarrière verruilt voor het voetbal? “Zeg nooit nooit. Ik hou van balsporten.” Polman geeft denkt dat het wasmachine schieten geluk is. “Vroeger heb ik gevoetbald, dus ik kan wel een balletje trappen”, zegt de handballer.

Score Dario Polman
De eerste poging van Dario Polman gaat over beide wasmachines heen. Met zijn tweede schot wordt de wasmachine aan de linkerkant gemist. De laatste poging wordt tegen de rand van de trommel aangeschoten. Ook de laatste handbalpoging wordt gemist. “Het is moeilijker dan je denkt”, sluit Polman af.

Voetbalfan
Na Polman is burgemeester Bob Vostermans aan de beurt. Vostermans zelf voetbalfan. Zo support hij zelf PSV. Zelf heeft hij vroeger ook gevoetbald. “Vooral de derde helft ging altijd goed.

Score Bob Vostermans
Met de eerste poging raakt Vostermans de rechteronderkant van de onderste wasmachine. De tweede poging was bijna raak. Ook met poging 3 wordt de rechteronderkant geraakt. Ook het laatste wippertje mocht niet in de trommel belanden.

Dat betekent dat er een gelijkspel uit komt. De brilstand blijft op het bord staan: 0-0.

14 Juni 2024 (Uitzending Peel & Maas)


Tags: #Sport, #Kessel, #Voetbal, #Burgemeester, #EK, #Opmerkelijk,