2016 Politie doorzoekt woning in zaak Andy de Heus

Category:
Description:

Medewerkers van de politie zijn vanochtend in verband met het onderzoek naar de moord op Andy de Heus gestart met een doorzoeking van een woning aan de Sterrenbosweg. Aanleiding voor de politieactie zijn aanwijzingen in het lopende rechercheonderzoek. Deze doorzoeking is gericht op het verkrijgen van informatie of eventuele bewijsstukken, die een bijdrage kunnen leveren in het onderzoek naar de moord op Andy de Heus.

De doorzoeking was gericht op het verkrijgen van informatie of eventuele bewijsstukken in het onderzoek naar de moordzaak Andy de Heus. De aangetroffen gegevensdragers worden op het politiebureau nader geanalyseerd en onderzocht. De bewoner van de woning is niet aangehouden. Volgens buurtbewoners werd er in de achtertuin met stokken geprikt om verborgen materialen onder de grond te detecteren. Een slotenmaker heeft tevens een nieuw slot in de voordeur gezet. Volgens een begeleidend briefje op de deur kunnen zij de sleutel afhalen op het bureau in Venlo.

Onderzoek
Het onderzoek naar de lange tijd vermiste Andy de Heus, In december 2012 verdween Andy de Heus nadat hij zijn woning in Echt had verlaten. In februari van dit jaar werd het lichaam van de vermiste man terug gevonden in Stevensweert. Het rechercheonderzoek naar de dood van Andy gaat nog altijd in volle gang door.

21 Maart 2016 (Uitzending L1)


Tags: #112, #Reuver, #Inval, #Woning, #Onderzoek, #Moord,