2021 Draaksteken Beesel in 'Maak 't Waor'

Categorie:
Omschrijving:


Maak 't Waor 2021 - Draaksteken Beesel

In gesprek met de voorzitter Hans van Kruchten van het Draaksteken in Beesel en de regisseurs Frank Rous, Theo Geraets en Huub Geerlings.

Over 'Maak 't Waor'
Omroep Peel & Maas organiseert in de week voor kerst opnieuw de wensenactie 'Maak 't Waor'. Waar vorig jaar de actie in het teken stond van corona, trekt de omroep deze editie de kernen van Peel en Maas en Beesel in om de kernen in het licht te zetten. ''We gaan op zoek naar het kerstgevoel in ons zendgebied.''

Tijdens de actieweek van Maak 't Waor wordt er een hele week radio gemaakt vanuit de studio van Omroep Peel & Maas in Panningen. Dit wordt live uitgezonden op radio en televisie. Verslaggevers maken dit jaar een tocht en volgen een route door de gemeente Peel en Maas en Beesel. Daar ontmoeten ze inwoners. In samenwerking met PopPlaza treden er artiesten op in de kernen en ook in de studio van Omroep Peel & Maas wordt er een podium gegeven aan lokaal talent.

Ook worden er, net als vorig jaar, wensen van inwoners vervuld. Het gaat om vervulbare wensen, zoals een ritje in de brandweerauto, een optreden van een lokale artiest of iemand in het zonnetje zetten.

Maak 't Waor vindt plaats van vrijdag 17 t/m donderdag 23 december en is live te volgen op Omroep Peel & Maas via radio, tv en online.

18 December 2021 (Uitzending Peel & Maas)


Tags: #Draaksteken, #Beesel, #Wensen, #Regisseur, #Serie,