2022 PostcodeKanjer valt in Reuver, bewoners gaan uit hun dak

Categorie:
Omschrijving:


PostcodeKanjer valt in Reuver, bewoners gaan uit hun dak

De vlag kan uit in Reuver. De grote klapper van de Postcodeloterij, die 56,7 miljoen euro bedraagt, is daar gevallen.

Tijdens de tv-uitzending van The Masked Singer werd dit bekend.

Heel Reuver in de prijzen
Het gigantische bedrag wordt verdeeld in heel Reuver. De ene helft gaat naar bewoners met postcode 5953 HT (Rembrandtstraat) die een lot hebben gekocht. Daardoor is Reuver ineens twaalf miljonairs rijker. De andere helft van het bedrag wordt over heel meespelend Reuver verdeeld. Dit komt omdat iedereen de cijfers 5953 in de postcode heeft daar.

Bewoners op straat gingen uit hun dak toen ze het feestelijke nieuws hoorden.

Reactie nieuwe miljonairs
Paula en Ruud winnen 2.025.000 euro: "We zijn tevreden met wat we hebben. We hebben per vandaag een kapperszaak overgenomen en dit komt echt super goed uit. We zijn ook ons huis aan het renoveren. De tuin is nu het volgende project en ja, dat project kunnen we nu wel starten. This is unbelievable – sometimes miracles happen is een spreuk van Max Verstappen. Dat geldt nu voor ons!"

Ook Sjoerd en Rianne ontvangen een cheque van 2.025.000 euro: "Gisteren zaten we nog The Masked Singer te kijken en zeiden we tegen elkaar: ‘dat overkomt anderen, niet ons’. Het is echt ongelofelijk. Het moet nog even landen. We hebben een lastig jaar achter de rug en we zijn ons ervan bewust dat je geluk zelf maakt. Geld kan dat niet brengen, maar het is wel fantastisch mooi. We dromen ervan zelf een woning te bouwen. Dat komt nu dichterbij!"

Toos en Eugène winnen 4.050.000 euro: "Wij horen bij de categorie van mensen die nooit iets winnen. Althans, dat dachten we. Wij zouden heel graag verhuizen naar een gelijkvloerse woning. Met deze prijs kunnen we wat makkelijker rondkijken."

Buurtton ook in Limburg
Niet alleen de miljoenenklapper, maar ook twee 'buurtonnen' vielen in Limburg op nieuwjaarsdag. Zowel in Swalmen als in Hoensbroek werden bewoners van een straat in een klap een stuk rijker.

1 Januari 2022 (Bron: 1Limburg)


Tags: #Kansspel, #Reuver, #Winnaar, #Nieuwjaar,