2022 Winnaars van de 'Postcode Kanjer' in 'Koffietijd'

Categorie:
Omschrijving:


Vivian gaat op bezoek bij de winnaars van de Postcode Kanjer

In het Limburgse Reuver viel 1 januari de Postcode Kanjer van 56.7 miljoen euro. De grote winnaars van de volledig winnende postcode hebben hun cheques ontvangen. De andere helft van de kanjer wordt verdeeld onder de mensen die meespelen met de wijkcode 5953.

Vivian ging opzoek naar de blije winnaars.


Over 'Koffietijd'
Koffietijd is hét dagelijkse feel good ochtendprogramma van RTL4, gepresenteerd door Quinty Trustfull, Loretta Schrijver, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland.
Ze ontvangen de leukste gasten en bespreken onderwerpen op het gebied van entertainment, lifestyle, beauty en gezondheid. Chef London Loy staat in de keuken en voorziet ons elke dag van de lekkerste gerechten!

Koffietijd heeft een mooie en nauwe samenwerking met de Goede Doelen Loterijen, die bestaat uit de Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij.

Over de Goede Doelen Loterijen
De Postcode Loterij en de VriendenLoterij vormen samen de Nationale Goede Doelen Loterijen. Samen met Postcode Loterijen in Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland en Noorwegen zijn zij de op één na grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld. Sinds de oprichting hebben zij samen al meer dan 11 miljard euro geschonken aan goede doelen en projecten over de hele wereld.


3 en 5 Januari 2022 (Uitzending RTL 4 / Koffietijd)


Tags: #Kansspel, #Reuver, #Winnaar, #Nieuwjaar,