2022 Bevrijdingsconcert 'St. Barbara' - We'll meet again

Categorie:
Omschrijving:


Bevrijdingsconcert Trommel en Fluiterkorps 'St. Barbara' - We'll meet again

Eindelik, nao 2 jaor wachte den toch 't bevrijdingsconcert van 't trommel en fluitercorps st Barbara, ter gelegenheid van 75 jaor bevrijd. Noe dus al 77....

Same mit 't Ruivers mannekoor en Puur theater Ruiver wiste ze een sjoon en aafwisselnd programma op te veure op un unieke locatie. De verhaole oet de oorloggesjiedenis van dees febriek werde door Puur Theater fein in beeld gebrach.

De volle zaal haet d'r zeker van genaote....

Hie un korte impressie van de samewerking....


Bevrijdingsconcert Ruiver 77 Jaor vrie

Het bevrijdingsconcert dat Trommel en Fluiterkorps St. Barbara afgelopen zondag organiseerde in "De Gresbuus" was een groot succes. Al ruim voor aanvang van het concert waren alle stoelen bezet. Om 16:00 uur begon het concert met een toespraak van onze dirigent Roy Derix die zichtbaar genoot van zijn eerste optreden voor de Reuverse gemeenschap.

Het publiek kon vervolgens genieten van diverse optredens van Puur Theater, het Reuvers Mannenkoor, bagpiper Stan Korzilius van de Venlo Caledonian Pipe Band. Daarnaast was er ook een sfeervolle kleine expositie van het Roerdriekhoek museum met diverse attributen uit WO-II.

24 April 2022 (Bron: Frank Stevens/PuikLokaal)


Tags: #Muziek, #Reuver, #Schutterij, #Grescollege, #Oorlog, #Events,