2022 Luisteraars krijgen gezicht bij 'Jukebox Treffen' in Reuver

Categorie:
Omschrijving:


Luisteraars krijgen gezicht bij 'Jukebox Treffen' in Reuver

Het eerste treffen werd druk bezocht
Het Jukebox Treffen dat Gerrit Hillen zondag organiseerde, is druk bezocht. Na ruim twee jaar uitzendingen online te hebben verzorgd, wilde de DJ uit Reuver graag zien wie de luisteraars zijn van zijn populaire programma. Uit alle windstreken van het land kwamen ze naar Reuver.

Hillen was blij verrast: "Het is toch geweldig. Een zonovergoten dag en veel meer mensen gekomen dan dat ik dacht. Ik ben geroerd."

Steuntje in de rug
Jukeboxtime ontstond in de lockdown van de eerste coronagolf. Als steuntje in de rug draaide Gerrit platen in zijn jukebox voor zijn volgers. "Er zijn mensen uit Volendam, Barneveld en natuurlijk ook uit de regio. Mijn motto was: "Muziek verbindt". Dat is gebeurd. Ik heb er geen woorden voor."

Lief en leed gedeeld
Anneke Haanschoten uit Barneveld is een van die luisteraars. Ze kwam zondag speciaal voor het treffen naar Reuver. Ze vertelt: "Sinds 1,5 jaar luister ik mee. Het één keer blijven luisteren is blijven hangen. Iedereen krijgt een gezicht. Onderling hebben we al veel lief en leed gedeeld. Dat is heel bijzonder." Het programma heeft haar veel steun gegeven. "Het helpt je echt door de periode heen, naast mijn geloof. Niemand moet me bellen tussen 19.00 en 20.30 uur. Dan is Jukebox Time en dan ben ik met mijn vrienden bezig. Het is zo warm."

Omroep P&M
Gerrit Hillen kijkt terug op een mooie middag. Elke zondag tussen 10.00 en 11.00 uur is hij te beluisteren op Omroep P&M Radio.

1 Mei 2022 (Uitzending Peel & Maas)


Tags: #Muziek, #Reuver, #Events,