2022 Vacature medewerker Documentaire Informatie Voorziening (DIV)

Categorie:
Omschrijving:


Vacature medewerker Documentaire Informatie Voorziening (DIV)

Wist je dat je als onze nieuwe ๐—บ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ ๐——๐—œ๐—ฉ veel voordelen hebt van werken voor een gemeente? Flexibel werken bijvoorbeeld. De tijd, plaats en duur bepaal je zelf in overleg met je leidinggevende en je collegaโ€™s. Het resultaat staat voorop. Het faciliteren van een goede werkplek thuis hoort ook daarbij.

Bekijk de vacature en solliciteer: https://bit.ly/38mQofQ

#vacature #werkenbijgemeentebeesel


Wij zijn op zoek naar een:
ย 
Medewerker Documentaire Informatie Voorziening (DIV)
ย ย ย ย ย ย  ย  ย  ย  ย ย ย ย ย ย  32-36 uur per week
ย ย ย ย ย ย  Beleidsondersteunend medewerker C
Max. salarisschaal 7 (โ‚ฌ 2170,- tot โ‚ฌ 3176,-) afhankelijk van kennis en ervaring.

De gemeente Beesel is een platte organisatie die veel bevoegdheden en verantwoordelijkheden bij de medewerker legt. Wij gaan uit van de kwaliteiten van onze medewerkers. Onze werkwijze kenmerkt zich door veel vrijheid, samenwerken, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Voor diverse projecten en transities รฉn voor het borgen van โ€˜Merk Beeselโ€™, zoeken wij versterking. De komende jaren willen wij een verdieping en professionalisering aanbrengen in onze samenwerking met inwoners, verenigingen, ondernemers en professionele partners. Met als doel de dienstverlening vanuit Merk Beesel nog meer in lijn te brengen met het zijn van een โ€˜Gemeente in Gemeenschapโ€™.

Beesel is Gewoon Anders
Voor alle medewerkers van de gemeente Beesel gelden de zes kenwaarden van een Gemeente in Gemeenschap: Mens centraal, Ga in Gesprek, Inleven, Maatwerk, Verwachtingsmanagement en Iedereen doet mee. Deze kernwaarden passen we toe in ons dagelijks werk; zowel in onze processen als in onze houding en ons gedrag.

Wat ga je doen?
Als DIV-medewerker ben je verantwoordelijk voor het archiefbeheer. Jij bent of wordt dรฉ expert op het gebied van archivering, zowel analoog als digitaal. Je ondersteunt de organisatie door haar archief volgens wet- en regelgeving te beheren; ondersteunt bij vraagstukken m.b.t. de digitalisering en archivering alsook de kwaliteitsverbetering van het archief.

Een greep uit de werkzaamheden: Dagelijkse postverwerking en registratie, digitaal en analoog.Het beheer van het dynamisch -, semi-statisch - en statisch archief, zowel analoog als digitaal. Sparringpartner van het cluster DIV (gevraagd en ongevraagd) ten aanzien van vraagstukken.Het signaleren van ontwikkelingen en deze bespreekbaar maken binnen het cluster DIV. Het beheer van de archiefbewaarplaats. Wegwerken van achterstanden.

Je maakt deel uit van het team Documentaire Informatie Voorziening (DIV) Het cluster DIV is samen verantwoordelijk voor de uitvoering van het archiefbeheer. Het team DIV bestaat uit een vast team van 4 medewerkers.

Wat bieden we aan?
Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en kent een maximum van โ‚ฌ 3301,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (functieschaal 7).We hebben een Individueel KeuzeBudget (IKB) van in totaal 17,15 %. Het IKB is een loononderdeel dat je per maand in geld opbouwt. In dit budget zit onder andere het vakantiegeld, eindejaarsuitkering en compensatie van ww-premie. Met dit budget kun je keuzes maken binnen een arbeidsvoorwaardenpakket die voor jou belangrijk zijn. Je bepaalt met dit budget zelf wat je wanneer wilt laten uitbetalen of inzetten voor fiscaal vriendelijke regelingen, zoals een fiets, extra vakantiedagen, vitaliteit, studiekostenvergoeding of een reiskostenvergoeding.Je krijgt van Gemeente Beesel een mobiele telefoon (iPhone 8 of Samsung s9). Deze telefoon mag je ook privรฉ gebruiken op basis van fair use. Ook krijg je een laptop ter beschikking. Wij stimuleren om zoveel mogelijk milieuvriendelijk te reizen. Voor het gebruik van openbaar vervoer hebben we de OV-kaarten. Daarnaast heeft Gemeente Beesel elektrische fietsen en auto(โ€˜s), die je kunt reserveren voor een dienstreis.We hebben een ruim gezamenlijk opleidingsbudget en vergoeden in beginsel 100% van de opleidingskosten. Dat betekent dat je zelf beoordeelt of een opleiding, congres, cursus of training voor je vakkennis of je persoonlijke ontwikkeling een toegevoegde waarde heeft.Werken en mantelzorg combineren is van deze tijd. Gemeente Beesel is een mantelzorgvriendelijke organisatie. Dat betekent dat we het gesprek aangaan met werkende mantelzorgers en dat we samen oplossingen vinden om het werk en de zorgtaken te combineren.Flexibel werken is voor gemeente Beesel heel normaal. De tijd, plaats en duur bepaal je zelf in overleg met je leidinggevende en je collegaโ€™s. Het resultaat staat voorop. Het faciliteren van een goede werkplek thuis hoort daarbij.

Wat vraagt Beesel nog meer van jou?
In deze functie vinden we het belangrijk dat je secuur werkt en affiniteit hebt met informatiesystemen (Djuma en Inavigator) en het bijhouden van administratie. We verwachten dat je actief verbeterpunten in het werkproces signaleert, oplossingen bedenkt en ermee aan de slag gaat. Voor het geven van goede adviezen en instructiesnaar collegaโ€™s zijn klantgerichtheid en goede communicatieve vaardigheden van belang. Je werkt goed samen met anderen, maar kunt ook zelfstandig werken en bent in staat goed te plannen en organiseren.

Je beschikt over de volgende competenties.
Voor alle medewerkers van de gemeente Beesel gelden de generieke competenties โ€œpersoonlijk leiderschapโ€ en โ€œverbindenโ€.

Daarnaast
Kun je je goed inleven in anderen;Ben je nauwkeurig;Weeg je informatie af om zo tot een goed oordeel te komen.
Jij hebt de volgende kennis en ervaring. MBO werk- en denkniveau; minimaal relevante opleiding op MBO-4-niveau. Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op administratief gebied is een eis. Werkervaring binnen het vakgebied DIV en /of lokale overheid is een prรฉ.

Sollicitatie en inlichtingen
Vragen over de vacature kun je stellen aan Tim Dassen, Teammanager Dienstverlening, bereikbaar via 077 - 474 92 92. We nemen alleen sollicitaties via www.BanenpleinLimburg.nl in behandeling! Gebruik om te solliciteren de button โ€œSolliciterenโ€ op www.BanenpleinLimburg.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 15 juni 2022 de tweede gesprekken vinden plaats op vrijdag 17 juni 2022.

Competenties
#Flexibiliteit #Zelfstandigheid #Mondelinge communicatie #Samenwerken #Schriftelijke communicatie #Nauwkeurigheid

23 Mei 2022 (Bron: Gemeente/Banenplein Limburg)


Tags: #Gemeente, #Vacature, #Beesel, #Reuver,