2022 Interview eigenaresse circus 'Bolalou' uit Montfort

Categorie:
Omschrijving:


Interview met de eigenaresse van circus 'Bolalou' uit Montfort

Het rondtrekkende circus 'Bolalou' dat binnenkort de tenten opzet in diverse plaatsen in Limburg heeft een opvallende directeur. Silvie Rutten uit Montfort runt het circus en TV-Ellef ging met haar in gesprek.



Hooggeeerd publiek, het circus is weer in de stad. Circus Bolalou komt van 27 t/m 29 Mei naar Reuver.  Waar vorig jaar vanwege corona de voorstellingen niet door mochten gaan doet Circus Bolalou het nu in de herkansing. Op het terrein aan de Bergerhofweg worden er meerdere voorstellingen gegeven. Geniet van klassiek circus in een modern jasje met acrobatiek in de lucht, onze doldwaze clown en spectaculaire vuurspuwers.

Dieren ontbreken ook niet in het programma, het circus presenteert prachtige papegaaien en een unieke act met prachtige witte herdershonden.
Het circus wordt gerund door Steffie, een van de weinige vrouwelijke circusdirecteuren in Europa.

Samen met alle artiesten zorgt zij voor ruim 120 minuten circusplezier met dieren en artiesten.

Het circus geeft voorstellingen op vrijdag om 19:00, zaterdag om 15:00 & 19:00 en zondag om 11:00 & 14:00. Kaarten kan men vanaf de maandag voorafgaand aan de voorstellingen online reserveren via www.circus-bolalou.nl of 45 minuten voor elke show aan de circuskassa. De voorstellingen om 19:00 uur zijn speciale actievoorstellingen met gereduceerde entreeprijzen. Alle info omtrent kaarten is te vinden op de website.

Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact op via 06-33628851

🎪🤡 Koop uw tickets aan de circus kassa of reserveer snel : via www.circus-Bolalou.nl 🎪

26 Mei 2022 (Uitzending TV-Ellef)


Tags: #Events, #Reuver, #Interview, #Dieren,