2022 Instagram fotowedstrijd gemeente Beesel

Categorie:
Omschrijving:


Instagram fotowedstrijd gemeente Beesel

Wil jij jouw foto’s terug zien op de Instagrampagina van gemeente Beesel? Én kans maken op een prijs ter waarde van 25 euro? Dat kan!
Deel dan jouw mooiste foto die je hebt gemaakt tijdens de vakantie in gemeente Beesel op Instagram, tag @gemeentebeesel en gebruik #vakantieingemeentebeesel. Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden. Daarom willen we op ons Instagramkanaal laten zien hoe mooi onze gemeente is. En wie kan dat beter laten zien dan jullie, onze eigen inwoners.
De fotowedstrijd loopt de gehele vakantie, van 25 juli tot en met 4 september. Na de vakantie kiezen de burgemeester Bob Vostermans en de drie wethouders Anouk Huijs, Linda Nijssen, @marcelroelofs, samen de 5 winnende foto’s uit. Bekijk alle voorwaarden om mee te doen aan de fotowedstrijd op www.beesel.nl/fotowedstrijd.


Spelregels Instagram fotowedstrijd

Gemeente Beesel geeft 5 prijzen weg voor de mooiste foto’s op Instagram. Op deze pagina lees je de actievoorwaarden en spelregels. Het huidige thema is ‘Beesel tijdens vakantie’ . Maak kans op een cadeaubon ter waarde van 25 euro. Deze actie loopt tot en met 4 september 2022.

 1. Deelname aan de actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer:

    - je een foto plaatst op Instagram met de hashtag #vakantieingemeentebeesel én 
    - @gemeentebeesel tagt in de instagrampost

 2. Enkel foto's op persoonlijke profielen kunnen meedoen aan de fotowedstrijd. Bedrijfsprofielen zijn uitgesloten van deelname.

 3. De foto moet in gemeente Beesel zijn genomen en voorzien zijn van een locatieaanduiding. Dat mag in de vorm van een hashtag, beschrijvende tekst of een geotag. 

 4. De looptijd van de actie is van 25 juli tot en met 4 september.

 5. De prijs die wordt vergeven per themawedstrijd heeft een waarde van € 25.

 6. Via Instagram krijgt de winnaar in september 2022 een persoonlijk bericht en de winnende foto’s worden gedeeld op het Instagram account van gemeente Beesel.

 7. De deelnemende foto's worden als volgt beoordeeld:

    - Er wordt beoordeeld of de instagrampost voldoet aan de wedstrijdvoorwaarden (in gemeente Beesel genomen, gebruik van hashtags, tag, etc.).
    - Het college van gemeente Beesel selecteert de 5 winnende foto's.

 8. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 9. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

10. Alle foto's die deelnemen aan de fotowedstrijd kunnen worden gedeeld op het Instagramaccount van gemeente Beesel en de foto's kunnen worden gebruikt in andere (social en online) media-uitingen van gemeente Beesel. 

11. Medewerkers van gemeente Beesel zijn uitgesloten van deelname.

12. De persoonsgegevens die in het kader van de fotowedstrijd worden verkregen, worden alleen gebruikt voor deze actie en worden niet verstrekt aan derden.

13. Staan er mensen herkenbaar in beeld op de foto, dan heeft de fotograaf van de ingezonden foto goedkeuring gekregen van de mensen die herkenbaar op de foto staan dat de foto gebruikt wordt voor een actie van gemeente Beesel.

14. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

15. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

16. De gemeente Beesel kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze voorwaarden gedurende de looptijd van de wedstrijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de wedstrijd wijzigen of aanpassen.

17. Voor vragen en/of klachten kan contact worden opgenomen met team communicatie van gemeente Beesel via communicatie@beesel.nl.

18. De promotie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Instagram.

19. Deze fotowedstrijd is een initiatief van gemeente Beesel.

23 Juli 2022 (Bron: Gemeente)


Tags: #Gemeente, #Fotografie, #Events, #Beesel, #Reuver,