2022 Doneeractie voor zwaargewonde Beeselnaar

Categorie:
Omschrijving:


Doneeractie voor zwaargewonde Beeselnaar

Familie en vrienden van John Peeters zijn een doneeractie gestart om de Beeselnaar en zijn familie financieel te steunen. Vorige week viel Peeters tien meter na beneden tijdens een vakantie in Ierland. Omdat hij vanuit zijn werk niet verzekerd is, wordt er een doneeractie opgezet.

Door de val heeft hij zijn bekken verbrijzeld, zijn linkerknie en vijfde lendenwervel beschadigd, vijf ribben gebroken en zijn een nier en ureter beschadigd. Ook liep Peeters een klaplong en een zware hersenschudding op.

Operaties
Tijdens een zware operatie is zijn wervelkolom geopereerd en ook de andere breuken zijn gezet. De familie laat weten dat binnenkort zal gekeken worden of vervoer vanuit Cardiff naar Nederland mogelijk is.

Kosten
Om kosten te dekken en de familie te steunen, is er een doneeractie gestart. “Lang niet alle gemaakte medische- en vervoerskosten worden verzekerd. John is in het verleden behandeld voor een hersentumor en heeft zich ondanks deze tegenslag verder ontwikkeld tot succesvol zelfstandig adviseur in de champignonteelt. Door zijn medisch verleden werd hij echter afgewezen voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Hij is dus onverzekerd”, zo laat de familie weten. 

Streefbedrag
Via een oproep op social media wordt gevraagd om een bedrag te doneren via de site Whydonate. Het doel is om 30.000 euro op te halen. De doneeractie loopt een half jaar.

Doneren kan hier

14 Augustus 2022 (Uitzending Peel & Maas)


Tags: #Gemeente, #Actie, #Ongeval, #Beesel, #Reuver,