2022 Magic O Metal Live Experience in Grescollege

Categorie:
Omschrijving:


Magic O Metal Live Experience bij het Grescollege in Reuver

Maak kennis met de wondere wereld van Magic O Metal, een creatief en educatief programma dat erop gericht is om talenten zichtbaar te maken en het beste uit jezelf te halen. Rock- en metalmuziek biedt ruimte voor creativiteit, muzikale hoogstandjes en fantastisch artwork. Magic O Metal voegt al deze kenmerken samen in een groots avontuur en laat zien dat het bespelen van een instrument, zingen, tekenen of schrijven tot echte magie kan leiden.

Daarnaast vond ter afsluiting een optreden plaats van de progressive symphonic metal band ‘Phantom Elite’!

Tijdens de Magic O Metal - Live Experience op zaterdag 17 september 2022 om 13.00u in het Grescollege in Reuver konden deelnemers van alle leeftijden de toegevoegde waarde van Magic O Metal ontdekken. Er waren spannende en enerverende workshops in drummen, zingen, teksten schrijven, comics tekenen, games, lifestyle en veel, veel meer. De missie van Magic O Metal was om mensen te laten ervaren dat ware kracht van binnen zit en dat ieders verbeeldingskracht werkelijkheid kan worden.

Magic O Metal wordt ondersteund door o.a. Provincie Limburg, Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Beesel en Pop in Limburg.

Inmiddels draait het project al mee in het basisonderwijs, en gingen er tijdens de Live Experience ongetwijfeld meer unieke samenwerkingsverbanden ontstaan.

17 September 2022 (Uitzending Peel & Maas)


Tags: #Muziek, #Reuver, #Grescollege, #Events,