2022 Vrouw vermist - Mhandi Sawsan (35 jaar) vanuit Reuver

Category:
Description:


ZIE UPDATE ONDERAAN

#Vermist Sawsan Mhandi (35 jaar) vanuit #Reuver sinds 16 Juni 2022

Delen is Helpen Zoeken

De 35 jarige Mhamdi is sinds 16 juni 2022 vermist uit Reuver. Zij is het laatst gezien in haar woonplaats Reuver. Het is onbekend in wele richting zij is vertrokken. Zij is te voet vertrokken.

Gegevens:

  Naam: Sawsan Mhamdi
  Huidige leeftijd: 35
  Lengte: 1.67 cm
  Haarkleur: Zwart
  Oogkleur: Zwart/Bruin
  Geslacht: Vrouw

Heeft u informatie over deze vermissing ? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 of 0900-8844 of bel misdaad anoniem op 0800-7000

9 September 2022 (Bron: Vermiste Personen)


UPDATE: Lichaam vermiste Sawsan Mhamdi aangetroffen in Duitsland

De politie in de regio Mainz-Bingen, op zo’n 250 kilometer van Reuver heeft onlangs de identiteit kunnen vast stellen nadat zij op 15 juni het lichaam van een vrouw hebben aangetroffen bij een viaduct. Lange tijd was bij de Duitse autoriteiten niet bekend wie de aangetroffen vrouw was. In Duitsland werd een uitgebreid onderzoek opgestart om enerzijds de identiteit vast te stellen en anderzijds te achterhalen wat er met haar gebeurd was. Verschillende oproepen in de Duitse media en het Duitse opsporingsprogramma Aktenzeiten XY ungelöst, leverden echter geen resultaat op.

Uiteindelijk kon op basis van forensisch technisch onderzoek de identiteit van de uit Reuver vermiste vrouw vastgesteld worden. Vanaf het moment dat bekend is dat het om de vermiste vrouw uit Reuver gaat, werken de Duitse en Nederlandse autoriteiten nauw met elkaar samen.

Aanhouding
In het onderzoek naar de vermiste Sawsan Mhamdi heeft de politie woensdagochtend een man aangehouden. Het betreft de partner van de vermiste 35-jarige vrouw. Hij wordt ervan verdacht mogelijk betrokken te zijn bij de vermissing. Of en op welke manier hij mogelijk een rol bij de vermissing heeft gespeeld, is nog niet duidelijk. Op dit moment zijn er diverse scenario’s en richtingen die verder onderzocht en bekeken (moeten) worden. De politie deed woensdag de hele dag onderzoek in en rondom haar woning aan de Frans Halsstraat.

20 Oktober 2022 (Bron: Ruiver.nl)


Tags: #112, #Reuver, #Vermist, #Moord, #Duitsland,