2022 Impressie 'Magic O Metal' in De Greswaren

Categorie:
Omschrijving:


Impressie 'Magic O Metal' in De Greswaren

Vorige maand vond Magic-O-Metal plaats in De Greswaren. Een event waar de bezoekers actief aan de slag konden met de muziekindustrie gericht op metal. Jong en oud kwamen naar De Greswaren toe. De organisatie van Magic O Metal was erg tevreden over de mogelijkheden van ons gebouw, ze maakten die dag van het hele pand gebruik. Van de kantoorkubussen, vergaderlokalen, de aula tot de diverse paviljoens. Een dag vol interessante workshops en natuurlijk veel metal muziek.

Wil jij ook jouw event in De Greswaren? Neem dan contact op met Jacqueline Nieskens bereikbaar via info@degreswaren.nl

Kom langs en laat je inspireren in De Greswaren!

In deze video een sfeerimpressie van de dag en enkele sprekers aan het woord. Tot snel weer Menno, Sander, Scott en de vele betrokkenen van Magic-O-Metal!

Video: Joëldig Media

Kunstbende Limburg Kunstbende Sander Gommans Phantom Elite Simone van Straten Face & Body Art By Eva Ingeborg Steenhorst Art & Photography Rodney Blaze Emmelie Herwegh Koen Herfst - Artistpage Adams Drumworld Sisters Of Suffocation Vechel Fantasy Wisselkind - Creative Coaching HeadBangers LifeStyle Fabulae Dramatis Nova_grunten Odin's music adventures Bram van Rens Grescollege Gemeente Beesel Provincie Limburg

20 Oktober 2022 (Bron: De Greswaren/Joëldig Media)


Tags: #Muziek, #Reuver, #Grescollege, #Events,