2022 Stille tocht voor Sawsan Mhamdi in Reuver 2022 Stille tocht voor Sawsan Mhamdi in Reuver

2022 Stille tocht voor Sawsan Mhamdi in Reuver

Beesel-Reuver Photo
Beesel-Reuver
4 weeks
0 0
Category:
Description:


Inwoners herdenken vermoorde Reuverse Sawsan Mhamdi

In Reuver hebben tientallen inwoners meegelopen met een stille tocht ter nagedachtenis aan Sawsan Mhamdi. Haar lichaam werd twee weken geleden gevonden in Duitsland.

Route
Tijdens de lichtjestocht door Reuver werd de route gelopen die de vrouw iedere schooldag met haar kinderen liep naar basisschool De Meander. Ook burgemeester Vostermans liep mee met de stille tocht.

Ahmed I., de 43-jarige man uit Reuver die ervan verdacht wordt zijn vrouw te hebben vermoord, heeft inmiddels bekend dat hij haar lichaam heeft gedumpt en in brand heeft gestoken.

Lichaam Reuverse
De 35-jarige Mhamdi werd in juni dood aangetroffen in de Duitse gemeente Mainz-Bingen, zo'n 220 kilometer van Reuver. Haar lichaam lag in een auto die in brand was gestoken. Omdat haar lichaam ernstig was verminkt, kon de Duitse politie haar identiteit lange tijd niet vaststellen. Ook niet nadat een reconstructie van haar gezicht op de Duitse televisie was getoond. Pas vier maanden na de vondst kwam de politie via forensisch onderzoek achter haar identiteit en werd de link gelegd met Reuver.

4 November 2022 (Uitzending Peel & Maas)


Tags: #112, #Reuver, #Stille Tocht, #Moord, #Overlijden, #Duitsland,