2022 Intocht Sinterklaas per trein in Reuver

Category:
Description:


Intocht Sinterklaas per trein in Reuver

Afgelopen zondag is onder een stralend zonnetje, Sinterklaas met de trein aangekomen op station Reuver. Na een welkomstwoord door burgemeester Bob Vostermans en pastoor Jos Rosenhart, nam Sinterklaas en zijn pieten uitgebreid de tijd om de aanwezige kinderen te begroeten. Vervolgens is onder muzikale begeleiding van joekskapel De Gresbuus, het hele gezelschap naar het marktplein gelopen.

Nadat de kinderen sinterklaas hadden toegezongen, bleek dat er een pakje zoek was. Gelukkig hebben wij in de gemeente Beesel een burgemeester die alles goed in de gaten houd. Hij wist te vertellen dat dit pakje waarschijnlijk op het dak van het gemeentehuis lag. Met behulp van Houwers Dakwerken en stoere piet, kon het pakje met een hoogwerker van het dak worden gehaald. En maar goed ook! Want in dit pakje zaten de twee zingende pietjes, die samen met de vele bezoekers hun muzikale zangkunsten lieten horen.

Na afloop werd Sinterklaas met zijn pieten uitgenodigd door de burgemeester om op het gemeentehuis een heerlijk kopje koffie te komen drinken, om vervolgens weer verder door ons land te trekken.

Deze jaarlijkse intocht was wederom in handen van JongNL Reuver-Offenbeek

13 November 2022 (Bron: Diverse)


Tags: #Sinterklaas, #Reuver, #Intocht, #Trein, #Markt, #Events,