2022 De Harmonie van Beesel gaat het anders aanpakken

Category:
Description:


De Harmonie van Beesel gaat het anders aanpakken

De harmonie van Beesel slaat een nieuwe weg in. Met nieuwe muziek, meer optredens op toegankelijke locaties en een nieuwe naam hopen ze nieuwe leden aan te trekken.

Har Reijnders van de vereniging vertelt bij Omroep P&M dat de maatregelen nodig zijn voor de toekomst. "Er is meer ruimte voor andere muziekinstrumenten, zodat we meer menesn enthousiast kunnen maken om samen met ons muziek te maken als lid van de vereniging."

Lichte werken
Er wordt ingezet om meer populaire en lichte werken te gaan opvoeren. Ook verandert de uitstraling. Concerten worden voortaan gegeven in uniforme kleding, in plaats van de traditionele uniformen. Optredens vinden plaats in "toegankelijke locaites tussen en bij de mensen, in plaats van in zaaltjes achteraf", zegt Reijnders. "We gaan het publiek opzoeken, zodat we zichtbaar blijven in de gemeenschap."

Nieuwe weg
Bij het inslaan van deze nieuwe weg hoort ook een naam. Suggesties kunnen gestuurd worden naar robincoenen@live.nl . Inmiddels hebben alle inwoners van Beesel inmiddels een flyer ontvangen met de nieuwe plannen.

22 November 2022 (Uizending Peel & Maas/De Update)


Tags: #Harmonie, #Beesel, #Praatprogramma, #Interview,