2022 Echtpaar Offenbeek ontvangt ontbijtje in 'Maak 't Waor'

Category:
Description:


Echtpaar Offenbeek ontvangt ontbijtje in 'Maak 't Waor'

Het televisie programma 'Maak 't Waor' van Omroep Peel & Maas gaat ditmaal op bezoek bij Mia en Peter van der Linden op de Industriestraat in Offenbeek. Mia haar leven staat al heel lang in het teken v/d verzorging van Peter die zeer slechtziend is. Ze werd opgegeven voor het programma om haar eens hiervoor heerlijk in het zonnetje te zetten.


Over 'Maak 't Waor'
Omroep Peel & Maas organiseert de jaarlijkse wensenactie ‘Maak ’t Waor’. Samen met de Bibliotheek Maas en Peel worden weer wensen vervuld in het kader van het jaarthema ‘geluk’.

Actieweek
Tijdens de actieweek van donderdag 15 t/m 21 december gaan er vele mooie wensen in vervulling (geluksmomenten!) voor inwoners in Peel en Maas en Beesel, waarbij de zes vestigingen van de Bibliotheek Maas en Peel een belangrijke rol krijgen. Omroep P&M brengt iedere dag, van 's morgens tot 's avonds verslag uit van de wensenactie: wie worden er blij gemaakt met een wens die in vervulling gaat, bijzondere gasten in de studio, verzoekplaatjes, en live verslag bij de vestigingen van de Bibliotheek.

16 December 2022 (Uitzending Peel & Maas)


Tags: #Wensen, #Reuver, #Kerst, #Gezondheid, #Serie,