2023 Speel je mee in de Griezelbus ? (Puur Theater)

Category:
Description:


Speel je mee in de Griezelbus (Puur Theater) ๐Ÿ‘ป โœจ

Vind jij het leuk om te acteren, zingen, dansen?๐ŸŽญ Heb jij altijd al een keer op een podium willen staan? Wil jij meespelen in de productie โ€˜Griezelbusโ€™?

Kom dan op ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿญ๐Ÿณ ๐—ท๐—ฎ๐—ป๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ naar de kennismakingsrepetitie van 18:30 tot 20:00 uur in de Greswaren in Reuver en ontdek of PUUR Theater bij jou past!๐Ÿค— โค๏ธ

๐— ๐—ฒ๐—น๐—ฑ ๐—ท๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฎ๐Ÿ‘‰ https://www.puurtheaterreuver.nl/griezelbusMeespelen in de griezelbus?

STAP IN EN BELEEF EEN RIT DIE JE NOOIT MEER ZAL VERGETENโ€ฆ

Altijd al een keer willen meespelen in een spannende productie? Grijp nu je kans en griezel mee in de nieuwe productie โ€˜Griezelbusโ€™! Schrijf je in voor de kennismakingsrepetitie en ontdek of jij straks de bezoekers de stuipen op het lijf jaagt.ย 

De kennismakingsrepetitie is op dinsdag 17 januari van 18.30 tot 20.00 uur in de Greswaren (Keulseweg 36) in Reuver. Tijdens deze repetitie maak je kennis met PUUR Theater, de leden, de productie โ€˜Griezelbusโ€™ en met acteren. De uitvoering van de productie wordt nog bepaald maar zal rond juni 2023 zijn. Meld je hier aan voor de kennismakingsrepetitie, je moet minimaal 7 jaar zijn om je aan te melden. Je ouder/verzorger mag ook mee. ย  Met succes gegriezeld? Dan kun je je na afloop definitief aanmelden en krijg jij een rol in de Griezelbus! Meer weten over lid worden bij PUUR Theater Reuver? Klik dan hier. Voor vragen kun je contact met ons op nemen via info@puurtheaterreuver.nl.

11 Januari 2023 (Bron: Puur Theater)


Tags: #Puur Theater, #Reuver, #Toneel, #Cultuur, #Marketing,