2023 Schouw in zaak vermoorde vrouw uit Reuver

Category:
Description:


Schouw in zaak vermoorde vrouw uit Reuver

Er komt een schouw in de zaak rondom de gewelddadige dood van de 35-jarige Sawsan Mhamdi uit Reuver. Dat heeft de rechtbank in Roermond besloten.

De vrouw, afkomstig uit Tunesië, zou tussen 11 en 15 juni vorig jaar door haar man Ahmed I. (44) om het leven zijn gebracht. Haar lichaam werd diezelfde maand gevonden in de Duitse gemeente Mainz-Bingen, zo’n 220 kilometer van Reuver.

Bekentenis
De verdachte heeft bekend het lijk in Duitsland te hebben gedumpt, maar ontkent dat hij de vrouw heeft vermoord. Door een schouw in de woning te houden, hoopt de politie meer te weten te komen over wat zich in de woning heeft afgespeeld.

Televisie
Wat wel duidelijk is dat het lichaam van de vrouw in een auto lag die in brand was gestoken. Omdat haar lichaam ernstig was verminkt, kon de Duitse politie haar identiteit lange tijd niet vaststellen. Ook niet nadat een reconstructie van haar gezicht op de Duitse televisie was getoond. Pas vier maanden na de vondst kwam de politie via forensisch onderzoek achter haar identiteit en kon er een link worden gelegd met Reuver, waar ze woonde met haar man en twee jonge kinderen.

Wanneer de schouw plaats vindt, is nog niet bekend.

30 Januari 2023 (Bron: 1Limburg)


Tags: #112, #Reuver, #Moord, #Woning, #Onderzoek, #Overlijden, #Duitsland,