2023 Trailer - Het vergeten spoor van ANNA

Category:
Description:


Trailer - Het vergeten spoor van ANNA 🔥

Een verhaal over hartstocht, grenzen verleggen en de ontdekking van een vergeten verleden. ❤️

PUUR Theater Reuver toont hun eigen film ANNA op het witte doek. Samen met regionale talenten voor en achter de schermen is deze film tot stand gekomen. Deze fictieve film mengt op een moderne manier het leven in de oude greswarenfabriek met de huidige functies van het pand de Greswaren. 🏭 🎬

Te zien op 9, 13 & 15 maart in Service Bioscoop Luxor Reuver.


ANNA

Een verhaal over hartstocht, grenzen verleggen en de ontdekking van een vergeten verleden.

Wanneer de rebelse Jay voor de zoveelste keer moet nablijven op school, wordt hij per ongeluk vergeten. Als plots het brandalarm door het verlaten gebouw galmt, waant Jay zich een weg door de donkere gangen. Maar hij is niet alleen… de verloederde Anna dwaalt door het oude gebouw. Deze verwarde vrouw uit het verleden weet niets meer van haar afkomst, de tijd waarin de Kleistekers in Reuver en omstreken de dienst uitmaakten. Kunnen Jay en Anna erachter komen wat er met haar is gebeurd? Hoe komt Anna op school terecht? Welk spoor leidt naar het vergeten verleden van Anna?

PUUR Theater Reuver toont hun eigen film ANNA op het witte doek. Samen met regionale talenten voor en achter de schermen is deze film tot stand gekomen. Deze fictieve film mengt op een moderne manier het leven in de oude greswarenfabriek met de huidige functies van het pand de Greswaren.

Deze productie kwam mede tot stand dankzij een donaties van het VSB-fonds,
Gemeente Beesel, Laumans & Innofabriek.

𝗚𝗮 𝘀𝗻𝗲𝗹 𝗻𝗮𝗮𝗿 👉🏻 https://www.puurtheaterreuver.nl/anna/


26 Januari 2023 (Bron: Puur Theater)


Tags: #Puur Theater, #Reuver, #Cultuur, #Toneel, #Bioskoop,  #Events, #Marketing,