2023 Jeroen Luttels nieuwe prins CV De Drake

Category:
Description:


Jeroen Luttels nieuwe prins CV De Drake

458 Dagen moest Jeroen Luttels wachten totdat hij als prins van CV De Drake zou worden gepresenteerd. Zaterdag was het zover.

"Eigenlijk willen we maar één ding. Dat we met iedereen, de jeugd, bachusclub en de hele zaal, één groot feest gaan maken", zo sprak de nieuwe prins in zijn openingswoord. Vorig jaar was er geen vastelaovend. De aanstaande prins moest toen nog zwijgen. Dat lukte uiteindelijk. "We hebben ons samen er doorheen getrokken. We zijn heel blij dat we er nu eigenlijk tegenaan kunnen gaan."

Restaurant
Toen de nieuwe prins gevraagd werd, zat hij in een restaurant te eten. De vorst kwam later die avond op bezoek en stelde de belangrijke vraag, die door de nieuwe heerser positief werd beantwoord. Ook zijn adjudant, zijn vriend en collega op zijn werk, heeft er zin in.

Leger
Voordat prins Jeroen (31) in 2018 aan de slag ging als conciërge bij Gilde opleidingen in Venlo, zat hij ruim 9 jaar in het leger. Vorig jaar heeft hij in Beesel een huis gekocht met zijn vriendin Inge, die net als Jeroen een échte ‘vastelaovesgenieter’ is. Het duo is al jaren actief betrokken bij de Beeselse Jeugdcarnaval en ze kijken er naar uit om samen met jong en oud een feestje te bouwen.

21 Januari 2023 (Omroep Peel & Maas)


Tags: #Carnaval, #Beesel, #Prins Uitroepen, #CV de Drake,