2023 Automatisch magazijn 'Hout Import Reuver'

Category:
Description:


Automatisch magazijn 'Hout Import Reuver'

Video over hoe het automatich magazijn in de toekomst eruit zal gaan zien.

Gereed medio voorjaar 2023


Plaatmaterialen voor interieurbouw en meubelindustrie

OVER ONS 

Hout Import Reuver is een leverancier van hout- en kunststof plaatmaterialen voor de interieurbouw, standbouw, jachtbouw en alle aanverwante sectoren. 

Het bedrijf werd op 1 april 1973 opgericht door de broers Jac en Wiel Schoolmeesters als handelsbedrijf in voornamelijk spaanplaten. De opzet was om later ook hardhout en vurenhout te leveren en zo ontstond de naam Hout Import Reuver. Het is echter nooit zover gekomen. In het begin werd er met 3 medewerkers geleverd aan de handel in geheel Nederland.

Hout Import Reuver is door de jaren heen uitgegroeid tot een leverancier van plaatmaterialen in Limburg, Noord-Brabant, Gelderland en de grensgebieden met België en Duitsland. Met onze eigen vrachtwagens gaan we dagelijks op pad om alle bestellingen correct bij onze klanten af te leveren.

In 2009 is het bedrijf uitgebreid met een filiaal gevestigd in Groningen. Deze vestiging draagt de naam Hout Decoratief Noord. Door deze uitbreiding worden nu ook de oostelijke en noordelijke provincies van Nederland bediend. Het transport wordt verzorgd door een gerenommeerd transportbedrijf uit de provincie Groningen.

​Inmiddels heeft de derde generatie van de familie zijn intrede in het bedrijf gedaan. Wij kunnen vol trots zeggen dat we nog steeds een zelfstandig opererend familiebedrijf zijn en voor de toekomst willen we dit graag zo houden!

6 Februari 2023 (Bron: Hout Import Reuver)


Tags: #Bedrijf, #Reuver, #Toekomst,