2023 Carnavalsmiddag voor bewoners Offenbeekerhof

Category:
Description:


Carnavalsmiddag voor bewoners Offenbeekerhof

Gezellige middag in Reuver Offenbeek Carnavalsmiddag bewoners Offenbeekerhof waar het artiestenduo “Duo Dance” optrad.DUO DANCE livemuziek met zangeres en zanger voor bruiloften, feesten en partijen!!

 Artiestenduo “Duo Dance” bestaat uit het echtpaar John en Pea Muisers.
Na mijn opleiding aan het conservatorium te Maastricht besloten wij om samen een duo te beginnen.
Inmiddels staan we nu al ruim 30 jaar op de bühne en verzorgen feesten, bruiloften, diners, dinerdansants recepties,etc. in heel Nederland, Duitsland en België.
De muziek die wij ten gehore brengen is zeer afwisselend, een allround repertoire.

Door het gebruik van de modernste apparatuur is het mogelijk bijna alle muziekstijlen te spelen.
Van de traditionele dansmuziek, engels- en duitstalig, dance classics, de hedendaagse top-40, easy listening tot de Nederlandse meezingers.

Onze Muziek
Sommige nummers vragen echter om meer aandacht, om ze goed te laten klinken. In onze eigen digitale studio kunnen we deze nummers dan iets meer ‘power’ geven, zodat ze bijna hetzelfde klinken als op CD. Regelmatig krijgen we dan ook als compliment: ‘‘Ik dacht even dat er een complete band zat te spelen!!” Maar niet alleen de modernste computergestuurde apparatuur zorgt voor een goed geluid. Er zijn ook nog twee zangstemmen, die zowel solistisch als samen perfect klinken. Een goedklinkende professionele geluidsinstallatie  en een mooie lichtshow completeert het plaatje. Dit alles naar uw wensen aangepast.
Uiteraard kan er worden gedanst, waarbij het volume  op een zodanig niveau is, dat uw gasten op een aangename manier kunnen praten.
 
Kortom: Duo Dance is een duo waarbij kwaliteit, uitstraling en professionaliteit hoog in het vaandel staat.

15 Februari 2023 (Bron: Duo Dance)


Tags: #Carnaval, #Reuver, #Ouderen, #Offenbeek,