2023 Eerste buitenrepetitie Drakensteken Beesel

Category:
Description:


Eerste buitenrepetitie Drakensteken Beesel

Vrijdagavond 3 maart zijn alle spelers van het Draaksteken 2023 getuige geweest van de eerste buitenrepetitie op de markt in Beesel.

De circa 40 hoofdrolspelers, die al sinds begin 2022 aan het repeteren zijn, speelden in een mooie buitenambiance vol enthousiasme de eerste vijf scènes van het geheel vernieuwde Draaksteken.

Een kleine 300 spelers hadden de kou getrotseerd om aanwezig te zijn, maar kregen het al snel warm bij het zien van de scènes die gespeeld werden. Iedereen was zelfs zo onder de indruk dat het soms even muisstil werd. De mooie muziekklanken van componist Jeroen Hendrix maakten alles nóg indrukwekkender.

Kinderrollen voor Juul Hendrix en Sebas Verstappen
Ook zijn op deze avond de laatste twee sprekende rollen bekend gemaakt. Juul Hendrix mag de rol van Tielke gaan vervullen en de rol van Sefke is voor Sebas Verstappen. Zij waren allebei heel blij met deze uitverkiezing.

Alle spelers kregen na de buitenrepetitie het scriptboekje uitgereikt en kunnen zich nu gaan voorbereiden op de repetities die ook voor hen binnenkort van start gaan. Het enthousiasme onder de spelers was ook na afloop nog hoorbaar op de markt in Beesel, waar het nog lang gezellig bleef.

3 Maart 2023 (Uitzendig L1)


Tags: #Draaksteken, #Beesel, #Markt,