2023 Na brand woning onbewoonbaar op Julianastraat

Category:
Description:


Na brand woning onbewoonbaar op Julianastraat in Reuver

Een woning aan de Julianastraat is zondag onbewoonbaar geworden nadat er brand is uitgebroken. De brandweer heeft de brand op de eerste verdieping weten te blussen, daarvoor werd de hulp ingeroepen van twee tankwagens, een hoogwerker en twee blusvoertuigen. Vanwege de inzet van de hulpverleningsvoertuigen was de Julianastraat afgesloten tussen de Jan Steenstraat en de Keulseweg.

Zover bekend zijn er geen personen gewond geraakt bij de brand, de bewoner wist de woning op tijd te verlaten. De oorzaak van de brand is nog niet duidelijk, volgens omwonende was er vooraf de brand donkere rook te zien uit de schoorsteen, al zou dat vaker het geval zijn bij de woning. De brand wist zich op de eerste verdieping uit te breiden, waardoor de brandweer genoodzaakt was om het dak deels te slopen om de draagbalken onder de dakpannen te blussen.


Brandweer Reuver

🚒 - Uitruk 17 - 2023
📆 - 05-03-2023 | 🕘 16:30uur
📍 - Julianastraat #reuver
📟 - P1 BR woning Julianastraat
📷 - Ruiver.nl

Brandweer Reuver Brandweer Belfeld Brandweer Venlo

ℹ️ - Vanmiddag is onze post gealarmeerd voor een woningbrand. Een voorbijganger zag dat er rook onder de dakrand en pannen uitkwam.

Bij aankomst bleek dat de gehele bovenverdieping al gevuld was met rook en is opgeschaald naar middel-brand.

Samen met de collega’s van Venlo en Belfeld hebben we de brandhaard op de eerste verdieping snel kunnen stoppen zodat erger is voorkomen.

5 Maart 2023 (Bron: Ruiver.nl/Brandweer Reuver)


Tags: #112, #Reuver, #Brand, #Woning,