2023 Beeselnaar wil dat jongeren gehoord worden provincie

Category:
Description:


Beeselnaar wil dat jongeren gehoord worden in de provincie

Hij is pas 19, kon tot nu toe maar één keer stemmen en staat nu namens de BoerBurgerBeweging op de kieslijst van de Provinciale Statenverkiezingen. Bart Luttels uit Beesel heeft zin in de verkiezingen.

Vanuit zijn werkkamer is hij de laatste weken dagelijks bezig met de campagne voor de partij, waar hij filmpjes en posters voor maakt. Ook is hij voorzitter van de jongerenvereniging van de BBB in de provincie. "De partij sprak me gelijk aan. Vroeger spraken de partijen me niet aan, zelfs bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen niet. Toen deden we niet mee, maar gelukkig nu wel. Ik heb me aangemeld en ben lid geworden."

Social media
Bart Luttels studeert Technische Bedrijfskunde in Eindhoven. De studie staat deze weken op een tweede plek. Want inmiddels doet Bart meer bij de politieke partij. Hij verzorgt de sociale media campagne en is voorzitter van de jongerenafdeling van de BBB, die de komende maanden verder uitgerold wordt. "We willen evenementen organiseren en bij jongeren ophalen wat er leeft." Hij vindt het zijn taak om dit door te geven aan de leden in de Provinciale Staten. Zijn plek is waarschijnlijk te laag op de lijst om daadwerkelijk in het gourvernement te komen.

Oma
"Hoeveel stemmen ik ook krijg, al krijg ik er twee van oma, ik ga ervoor zorgen dat de jongeren in Limburg gehoord worden. Na 15 maart en dat dit in de provincie, gemeenten en Den Haag gehoord wordt."

14 Maart 2023 (Uitzending Peel & Maas)


Tags: #Gemeente, #Verkiezingen, #Beesel, #Reuver,