2023 Greswaren - Laat je bedrijf groeien net als PUUR Theater

Category:
Description:


Greswaren - Laat je bedrijf groeien net als PUUR Theater

𝙇𝙖𝙖𝙩 π™Ÿπ™š π™—π™šπ™™π™§π™žπ™Ÿπ™› π™œπ™§π™€π™šπ™žπ™šπ™£ π™£π™šπ™© 𝙖𝙑𝙨 𝙋𝙐𝙐𝙍 π™π™π™šπ™–π™©π™šπ™§

PUUR Theater Reuver is al sinds het begin van de gerenoveerde Greswaren bij ons gevestigd. De organisatie maakt gebruik van diverse ruimten in het gebouw.

Yentl Evers, voorzitter PUUR Theater Reuver is erg tevreden over de samenwerking met De Greswaren. Ze hebben zelfs de mogelijkheid gekregen om in ons gebouw opnames te maken voor hun film ANNA. De film gaat over De Greswaren en is nog maar beperkt te zien in Service Bioscoop Luxor Reuver, ga hiervoor naar www.puurtheater.nl.

Wil je net als PUUR Theater ook een huurder worden van De Greswaren? Vraag dan een vrijblijvende rondleiding aan via info@degreswaren.nl. Jacqueline Nieskens of Stephanie Hogenhuis vertelt jou dan als ondernemer alles over het huren van kantoren, flexplekken of het organiseren van evenementen in De Greswaren. Wist je dat ons restaurant ook eigen catering in huis heeft? Ideaal voor vergaderarrangementen!

Kom en laat je inspireren in De Greswaren.

πŸŽ₯ JoΓ«ldig Media

Stichting Onderwijs Midden-Limburg | Grescollege | Gemeente Beesel | Provincie Limburg | De Gresbuus


De Greswaren

Bij De Greswaren zijn we trots op de bedrijven en organisaties die zich in ons gebouw bevinden. PUUR Theater Reuver is daar één van. Ze hebben onlangs een prachtige film gemaakt waarin het verleden van Reuver herbeleefd wordt, met De Greswaren als centraal thema. Er zijn nog enkele data beschikbaar om de film te bewonderen in Service Bioscoop Luxor Reuver.

We zijn ook verheugd dat de leerlingen van het Grescollege betrokken zijn bij onze huurders. Enkele leerlingen hebben zelfs in de film meegespeeld! Op de foto zie je voorzitter Yentl Evers van PUUR Theater en regisseuse van de film ANNA.

Ben jij een ZZP-er en wil je ook een boost geven aan jouw bedrijf? Word dan huurder van De Greswaren. We hebben diverse kantoorruimten en flexplekken beschikbaar. Informeer hiervoor bij Jacqueline Nieskens of Stephanie Hogenhuis via info@degreswaren.nl. Ze geven je ook graag een rondleiding door ons prachtige gebouw. Meer info over ons gebouw is te vinden op www.degreswaren.nl.

Kom en laat je inspireren in De Greswaren! πŸ’‘

17 Maart 2023 (Bron: Greswaren/JoΓ«ldig Media)


Tags: #Grescollege, #Reuver, #Gebouw, #Puur Theater, #Marketing,
Β