2023 Nieuwe gezichten Reuvers Boscafé De Grens

Category:
Description:


Broer en zus nieuwe gezichten Reuvers Boscafé De Grens

Het vernieuwde Boscafé De Grens in Reuver opent dit weekend de deuren. Met nieuwe, vertrouwde gezichten en een frisse uitstraling wordt de inwoner en toerist vanaf zaterdag weer ontvangen.

Sander en Ilse Bongers, broer en zus, krijgen de dagelijkse leiding. Ilse werkte er al negen jaar. Na het stoppen van de voormalige eigenaren, kreeg ze de vraag of ze het stokje mee over wilde nemen. Ook Sander werd die vraag voorgelegd. Ze springen in het diepe en gaan de uitdaging aan. "Vroeger hadden we wel eens haat en nijd, maar we kunnen nu goed met elkaar samenwerken", vertelt Sander. Ook Ilse heeft er zin in. "Dat gaat vast goed komen", zegt ze.

Achtergrond
Eigenaren Rudy Gommans van de Heere van Meijel, Frank van Meegen van de Zoes uit Helden en John Theeuwen en Willie Martens van INOVA gingen na de Vermaekerij opnieuw de uitdaging aan. Ze willen de dagelijkse leiding overlaten aan de Reuverse gezichten. Op de achtergrond werken ze mee, zoals dat ook bij de Vermaekerij in Maasbree het geval is.

Spannend
Met het voorjaar op komst, allerlei activiteiten in de agenda en nieuwe ideeën staan de ondernemers te popelen om te beginnen. De zenuwen komen langzaam. "Het is best spannend, maar het komt goed." De zaak gaat zaterdag voor het publiek open.

28 Maart 2023 (Uitzending Peel & Maas)


Tags: #Horeca, #Reuver, #Opening,