2023 Sponsorloop Grescollege aardbeving Turkije & Syrië

Category:
Description:


Leerlingen Grescollege halen geld op voor slachtoffers aardbeving

Leerlingen van het Grescollege hebben donderdag een sponsorloop gehouden voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

De leerlingen konden zich per ronde laten sponsoren. Ook docenten deden mee. Er werden ook knakworsten verkocht voor het goede doel. Het eindbedrag wordt op een later moment bekend gemaakt.


Sponsorloop op het Grescollege

𝙊𝙣𝙯𝙚 𝙅𝙚𝙣𝙖𝙬𝙚𝙚𝙠
De leerlingen van het talentuur TikTok hadden het dinsdag al aangekondigd, deze week hadden we de Jenaweek. 🙌 We sloten hiermee weer een semester af. Deze Jenaweek stonden herkansingen, stages, sportieve en leerzame activiteiten centraal. Daarnaast zat er ook een feestelijk randje aan. Zo was een gedeelte van onze leerlingen onder andere te vinden op De Beekse Bergen en De Efteling.

We hebben een heel aantal foto's en video's mogen ontvangen van de vakdocenten, medewerkers en leerlingen tijdens de Jenaweek. Heb jij ook leuke foto's of video's gemaakt? Stuur deze dan per mail naar j.sturmans@grescollege.nl . We nemen dit dan mee voor de terugblik op de Jenaweek!

𝗦𝗽𝗼𝗻𝘀𝗼𝗿𝗹𝗼𝗼𝗽 𝘀𝗹𝗮𝗰𝗵𝘁𝗼𝗳𝗳𝗲𝗿𝘀 𝗮𝗮𝗿𝗱𝗯𝗲𝘃𝗶𝗻𝗴
Bij dit bericht een terugblik op donderdag 30 maart, waarbij de sponsorloop voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije/Syrië centraal stond. We bedanken alle sponsoren voor hun mooie giften en de leerlingen, docenten en medewerkers voor hun inzet. We hopen zo snel als mogelijk het opgehaalde bedrag bekend te maken! Het eindbedrag zal bestaan uit onze actie "Knakken voor Giro 555" en het bedrag via de sponsorloop.

De video is gemonteerd door Omroep P&M en bij hun op de omroep te zien. Wij hebben samen met de leerlingen de video opgenomen en gepresenteerd.

31 Maart 2023 (Uitzending Peel & Maas/Grescollege)


Tags: #Grescollege, #Reuver, #Actie,