2023 Reuvernaar van 19 overleden na dodelijk ongeluk (2)

Category:
Description:


Reuvernaar van 19 overleden na dodelijk ongeluk (2)

Jongen (19) komt om bij ongeluk in Reuver, vier inzittenden gewond 

Een man van 19 is vrijdag omgekomen bij een verkeersongeluk in Reuver. Vier inzittenden raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie.

Rond 16.00 uur ging het vreselijk mis op de Bergerhofweg. De auto met daarin de slachtoffers raakte door een nog onbekende reden van de weg en knalde tegen een boom.

Man stierf ter plaatse
Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder een traumahelikopter. Dat mocht niet meer baten: de 19-jarige man overleed ter plaatse.

Hoe het met de andere vier inzittenden gaat, is onbekend.

5 Mei 2023 (Bron: SBS6 - Hart van Nederland)


19-jarige komt om bij zwaar ongeval

De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag tegen 16.00 massaal uitgerukt naar het buitengebied van Reuver nadat een personenauto met meerdere inzittende tegen een boom is gereden op de Bergerhofweg, ter hoogte van de visvijver. Daarbij raakte vier personen ernstig gewond, een 19 jarige man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Zover bekend raakte bij de aanrijding geen andere voertuigen betrokken. Bij de inzet van de hulpverlening werden meerdere ambulances, brandweer voertuigen en een traumahelikopter ingezet.

Kort na de aanrijding arriveerde al snel familie en vrienden van de inzittende, uur later maakte de politie bekend dat een persoon is overleden.

De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van dit ongeval.

5 Mei 2023 (Bron: Ruiver.nl)


Tags: #112, #Reuver, #Ongeval, #Auto, #Boom, #Overlijden, #Traumahelikopter,