2023 Huurster Anne-Marie Cuppen over 'De Greswaren'

Category:
Description:


Huurster Anne-Marie Cuppen over 'De Greswaren'

Op woendag 10 mei huurde Anne-Marie Cuppen van IVC Evidensia, vergaderzaal De Rover om een training en presentatie te geven aan Limburgse dierenartsen. Het was al de tweede keer dat we Anne-Marie uit Utrecht mochten verwelkomen.

In bijgevoegde video geeft ze aan dat haar de rustige ruimtes erg aanspreken en dé ideale plek zijn om workshops of presentaties te geven.

Wil jij net als Anne-Marie Cuppen een (werk)ruimte huren om bijvoorbeeld jouw presentatie, vergadering, workshop te doen of gewoon om lekker rustig te werken? Neem dan contact met op ons via info@degreswaren.nl. We bespreken dan graag samen met jou de mogelijkheden!

Uiteraard kan een goede catering niet ontbreken! Hiervoor hebben we Restaurant De Gresbuus op de begane grond. Zij bieden diverse cateringarrangementen aan. Zo maak je een productieve dag pas écht compleet!

Onze multifunctionele ruimtes zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en faciliteiten, waaronder high-speed internet, audio- en visuele apparatuur, flip-overs, whiteboards en meer.

Meer informatie is te vinden op www.degreswaren.nl

12 Mei 2023 (Bron: De Greswaren)


Tags: #Grescollege, #Reuver, #Gebouw, #Bedrijf, #Marketing,