2023 Huurster Stephanie Hogenhuis over 'De Greswaren'

Category:
Description:


Huurster Stephanie Hogenhuis spreekt over 'De Greswaren'

π™€π™šπ™£ π™›π™‘π™šπ™­π™₯π™‘π™šπ™  𝙀𝙛 π™¬π™šπ™§π™ π™§π™ͺπ™žπ™’π™©π™š 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™žπ™šπ™™π™šπ™§π™šπ™šπ™£

Stephanie Hogenhuis geeft regelmatig rondleidingen aan geΓ―nteresseerden van de Greswaren en aan mogelijk nieuwe huurders. Wellicht hebben jullie haar naam al eens voorbij zien komen in onze berichten.

In deze video vertelt ze kort over de mogelijkheden in De Greswaren. Je bent in ons gebouw namelijk op de juiste plek voor een flexplek, (kantoor)ruimte of voor het organiseren van evenementen, workshops of jouw vergadering.

De Greswaren is een interessante en inspirerende plek voor iedereen, je hoeft daar niet perse een bedrijf voor te hebben. Zo zien we vaak stichtingen, verenigingen, gemeenten en politieke partijen die naar De Greswaren komen voor hun meetings. Wat we ook geregeld zien is dat werkgevers aan hun medewerkers een flexplek in De Greswaren toewijzen.

Wist je dat je al voor 15 euro per dagdeel bij ons terecht kan voor een flexplek? Maak kennis met De Greswaren en alle mogelijkheden. Benieuwd? Stephanie of Jacqueline leiden jou graag rond door ons inspirerende gebouw. Stuur hiervoor even een e-mail naar info@degreswaren.nl. Wij nodigen jou dan graag uit voor een vrijblijvende rondleiding! Meer info over ons gebouw is te vinden op www.degreswaren.nl

Kom en laat je inspireren in De Greswaren! ✨

17 Mei 2023 (Bron: De Greswaren)


Tags: #Grescollege, #Reuver, #Gebouw, #Bedrijf, #Marketing,