2023 Op 21 mei organiseerde Artimosa 'Art Beesel-Reuver'

Category:
Description:


Op 21 mei organiseerde Artimosa 'Art Beesel-Reuver'

Kunstkring Artimosa organiseerde in samenwerking met 7 kunstenaars uit het kerkdorp Beesel, op 21 mei 2023 ART Beesel-Reuver.

Een open atelierroute met pop-up galerieën. Kunstenaars die hun eigen atelier open hebben waren in Reuver Hub Pollen, Pierre Jetten met als gastexposante Anny Meuleners, Trees Simons en Ger Lenssen. In Beesel Petra Lommen, Sjaak Korsten, Juliette Wermenbol, Stan Linssen, Cindy Heldens, en Leonne van Deuzen.

Er waren 4 pop-up galerieën. In de Greswaren exposeerden Carla Wolfs, Peter Jentjens en John Stultjens. Louk Weyers, Anita Dings en Marjolijn van Dijk waren in de Innofabriek (Reuver) aanwezig. In het Parochiehuis (Reuver) was het werk te zien van Christel Roemermann, Peter Eijkelenbergh en Ger Lenssen. Last but not least, Teuntje Schouren in De Bongerd (Beesel). Diverse kunstdisciplines waren te bewonderen. Van schilderkunst, keramiek, vilt, mix media, grafiek, plastiek, beeldhouwwerk, glaskunst tot geur- en ruimteontwerp.

De Gresbuus was open voor een drankje en hapje. Routekaarten waren van te voren te verkrijgen bij onder meer de bibliotheek in Reuver en het VVV-kantoor. Op de dag zelf bij alle deelnemende locaties. De route was digitaal te verkrijgen door een QR-code te scannen en was te vinden in de IZI travelapp.“ Atelierroute en pop-up galerieën ”

Dit evenement was voor jong volwassenen, volwassenen en senioren & de toegang was gratis

21 Mei 2023 (Bron: Uitzinnig)


Tags: #Gemeente, #Kunst, #Events, #Beesel, #Reuver,