2023 Jo's IJssalon Jeugdronde Reuver 2023

Category:
Description:


Jo's IJssalon Jeugdronde Reuver 2023

Pinkstermaandag 29 mei mochten we weer de 6de 'Jo's ijssalon jeugdronde' van Reuver houden!

Na overleg met de gemeente hebben we weer een parcours dit jaar, aansluitend is er nog een dikke banden race voor de jeugd van 2 t/m 12 jaar!

Voor alle renners was er een lekkere koude versnapering na afloop!


DIKKE BANDEN RACE

Maandag 29 mei (2e pinksterdag)

Onder een stralend zonnetje stroomde tegen 15.00 uur de eerste enthousiaste deelnemers binnen om deel te nemen aan de Jumbo Visma dikke banden race,  georganiseerd door Cycling team Limburg. Een wielervereniging uit Venlo waar de meeste disciplines binnen de wielersport beoefend kunnen worden!

Net na de klok van 15.00 uur gaf reuvernaar Ger Hermans (woonachtig in Helden) het startschot en de jongste deelnemers (2-4 jaar) vertrokken met hun loopfietsjes om als eerste weer terug te zijn bij de finish, daar kwam Zoë Lemmen uit Reuver  als eerste aan, als 2e Thei Engelen uit Venlo en 3e Tuur Derkx ook uit Venlo.

Daarna gingen de 5 en 6 jarigen op hun fiets aan hun dikke banden race beginnen en mochten al wat meer rondjes fietsen onder toeziend oog van Jo de ijsbeer...hier kwam Ferris Ruyten uit Merselo als eerste over de finish, 2e werd hier Nathan Brebels uit het Belgische Bree en als 3e de Reuverse Dinand Lemmen.

Als slot vertrokken de 7 en 8 jarige voor hun wedstrijdje met een paar rondjes over industrieterrein Molenveld, deze enthousiastelingen sloten deze dag af en hier kwam als eerste Kay Bijnen uit Roermond over de meet met Lars Bours uit Linne vlak achter zich aan als 2e.... het podium werd compleet gemaakt door de Reuvernaar Cas denTeuling

Toen alle deelneemertjes gehuldigd waren op en rond het podium met een jumbo visma shirt en bidon mochten ze gaan genieten van een lekker ijsje bij de hoofdsponsor Jo's ijssalon! Die deze ijsjes beschikbaar stelde!

29 Mei 2023 (Bron: Cycling Qian/Puik Lokaal)


Tags: #Sport, #Reuver, #Wielrennen, #Events,