2023 Het Architectonische Meesterwerk van 't Draaksteken

Category:
Description:


๐Ÿฐ ๐‡๐ž๐ญ ๐€๐ซ๐œ๐ก๐ข๐ญ๐ž๐œ๐ญ๐จ๐ง๐ข๐ฌ๐œ๐ก๐ž ๐Œ๐ž๐ž๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค ๐ฏ๐š๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐ƒ๐ซ๐š๐š๐ค๐ฌ๐ญ๐ž๐ค๐ž๐ง ๐Ÿ“

๐—š๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ, ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ, ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜! Een plekje op de tribune betekent een ๐˜‚๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐˜๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€!

Als recent afgestudeerde architect speelde de 26-jarige geboren en getogen Beeselnaar, Jitse Ickenroth, een cruciale rol bij het ontwerpen van de theateropstelling.

Samen met een team van andere knappe koppen uit Beesel, ging Jitse de uitdaging aan om de tribunes op een magistrale manier in te delen zodat iedere bezoeker een meeslepende ervaring van het spel meekrijgt.

In de zomer van 2021 kwam de visie van de regie van het Draaksteken 2023 tot leven, dat de basis vormde voor de plattegronden van het speelveld. Kasteel Nieuwenbroeck vormde een grote inspiratie voor het decor en diende als voorbeeld voor de setting.

Met de zorgvuldig geplande tribunes wordt elke bezoeker beloond met een ongeรซvenaard zicht op het theaterspektakel. Of je nu vooraan, bovenaan, links of rechts op de tribunes zit; iedere zitplek belooft je een unieke theaterbeleving!

Architect Jitse Ickenroth vertelt ons in dit filmpje meer over de opzet van het theater ๐ŸŽฅ

2 Augustus 2023 (Bron: Draaksteken)


Tags: #Draaksteken, #Beesel,ย