2023 Grescollge hielp mee aan ontstaan Geluksdraak

Category:
Description:


Grescollge hielp mee aan ontstaan van de Geluksdraak van Draaksteken

π™’π™žπ™Ÿ π™―π™žπ™Ÿπ™£ 𝙩𝙧𝙀𝙩𝙨 πŸ™Œ

Afgelopen schooljaar zijn een aantal leerlingen aan de slag geweest om de onderdelen te realiseren van De Geluksdraak van het Draaksteken.

De organisatie van het Draaksteken kwam daarbij wekelijks ondersteunen. We zijn trots op het resultaat van onze leerlingen, de goede samenwerkingen met de organisatie en Basisschool 't Spick in Beesel.

De Geluksdraak gaat de komende weken hoop geven op fantastisch weer tijdens de voorstellingen Γ©n dat het een groot succes mag worden. Volgens de weersvoorspellingen moet dat in ieder geval gaan lukken!

Tijdens het talentuur Gresstories (komend jaar Multimedia) zijn leerlingen aan de slag gegaan met maken van beelden en interviews van het proces van de Geluksdraak. Dit talentuur wordt verzorgd onder leiding van JoΓ«ldig Media.

Kijken jullie even mee naar de video? Het proces van De Geluksdraak in een notendop πŸ₯œ!

De Geluksdraak is te bewonderen vlakbij de ingang van het theaterterrein in Beesel.

π™†π™€π™’π™šπ™£π™™ π™¬π™šπ™šπ™ π™šπ™£π™™ π™œπ™–π™–π™© π™ƒπ™šπ™© π˜Ώπ™§π™–π™–π™ π™¨π™©π™šπ™ π™šπ™£ π™žπ™£ π™₯π™§π™šπ™’π™žπ™šπ™§π™š, π™π™žπ™šπ™§ π™―π™žπ™Ÿπ™£ 𝙀𝙀𝙠 π™‘π™šπ™šπ™§π™‘π™žπ™£π™œπ™šπ™£ 𝙫𝙖𝙣 π™π™šπ™© π™‚π™§π™šπ™¨π™˜π™€π™‘π™‘π™šπ™œπ™š π™—π™žπ™Ÿ π™—π™šπ™©π™§π™€π™ π™ π™šπ™£. π™’π™š π™¬π™šπ™£π™¨π™šπ™£ π™―π™š π™«π™šπ™šπ™‘ 𝙨π™ͺπ™˜π™˜π™šπ™¨ πŸ€

8 Augustus 2023 (Bron: Grescollege)


#Tags: #Draaksteken, #Beesel, #Grescollege, #Reuver, #KinjerDrakeDaag,