2023 Draaksteken LIVE - Vrijdag 12 augustus 2023

Category:
Description:


Terugkijken: Première uitzending Draaksteken

Vlak voordat het publiek het openluchttheater betrad voor de première van het Draaksteken, blikte Omroep P&M vooruit met internationale gasten, burgemeester Bob Vostermans en bezoekers.

Te gast bij Pascal Meyer in het centrum van Beesel: voorzitter van het Draaksteken, Hans van Kruchten en burgemeester Bob Vostermans. Jeroen Hendrix maakte muziek voor het spektakel, Hermien Levels organiseerde het Kinderdraaksteken. Wethouder Linda Nijssen blikt met João Oliveira uit Portugal vooruit.

Ambassadeurs Jan Smolenaars en Gerard Ligthart vertellen over de samenwerking tussen de internationale steden met het Draaksteken. Ook schuiven Joan Lopez en Maties Marti aan die het verhaal over de legende van Sint Joris en de draak ik Montblanc opvoeren.

Bekijk hier de uitzending terug.

Tweede uitzending
Vanavond, zaterdag, is Omroep P&M opnieuw live. Vanaf 18.30 uur ontvangt Pascal Meyer onder andere gouverneur Roemer.


Draaksteken LIVE - vrijdag 12 augustus 2023

𝐋𝐢𝐯𝐞 𝐨𝐩 𝐎𝐦𝐫𝐨𝐞𝐩 𝐏&𝐌: 𝐝𝐞 𝐚𝐚𝐧𝐥𝐨𝐨𝐩 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐝𝐞 𝐞𝐞𝐫𝐬𝐭𝐞 𝟐 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐬𝐭𝐞𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐃𝐫𝐚𝐚𝐤𝐬𝐭𝐞𝐤𝐞𝐧  📺

Het Draaksteken staat voor de deur. Op 11 augustus barst het spektakel voor de eerste keer los. Omroep P&M Beesel is er live bij in de aanloop naar de eerste 2 voorstellingen. 

 📅 Vrijdag 11 augustus: 19.00 – 20.00 uur
 📅 Zaterdag 12 augustus: 18.30 – 19.30 uur

Live vanaf de Markt in Beesel. Twee afwisselende uitzendingen met boeiende (internationale) tafelgasten, videofragmenten en liveverslagen van de reporter. Alles rondom het thema Draaksteken🐉

11 Augustus 2023 (Uitzending Peel & Maas),


Tags: #Draaksteken, #Beesel, #Praatprogramma, #Interview, #Markt,