2023 Draaksteken LIVE - zaterdag 12 augustus 2023

Category:
Description:


Terugkijken: Draaksteken Live op zaterdag

Op de Markt in Beesel blikt Pascal Meyer vooruit op de tweede voorstelling van het Draaksteken. Te gast zijn onder andere spelers, burgemeester Bob Vostermans en gouverneur Emile Roemer.

Voorzitter Hans van Kruchten blikt terug op de première en kijkt vooruit naar de voorstellingen die volgen. Verslaggever Nic Kortenoeven praat met de regisseurs en verwelkomd het publiek dat het openluchtspektakel bezoekt.

Te gast
Verder is documentairemaker Suzanne Raes te gast. Zij maakt een documentaire over het Draaksteken en hoopt daarmee een Gouden Kalf te winnen. Klaas Agricola van de K80 en Leonard Geluk van de VNG vertellen over de kracht van de kleine kern en spelers Brenda van Stiphout en Bert Simons schuiven aan om te vertellen hoe ze het Draaksteken ervaren.

Bekijk de uitzending hier terug.


Draaksteken LIVE - vrijdag 12 augustus 2023

𝐋𝐢𝐯𝐞 𝐨𝐩 𝐎𝐦𝐫𝐨𝐞𝐩 𝐏&𝐌: 𝐝𝐞 𝐚𝐚𝐧𝐥𝐨𝐨𝐩 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐝𝐞 𝐞𝐞𝐫𝐬𝐭𝐞 𝟐 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐬𝐭𝐞𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐃𝐫𝐚𝐚𝐤𝐬𝐭𝐞𝐤𝐞𝐧  📺

Het Draaksteken is begonnen. Op 11 augustus barstte het spektakel voor de eerste keer los. Omroep P&M Beesel was er live bij in de aanloop naar de eerste 2 voorstellingen. 

 📅 Vrijdag 11 augustus: 19.00 – 20.00 uur
 📅 Zaterdag 12 augustus: 18.30 – 19.30 uur

Live vanaf de Markt in Beesel. Twee afwisselende uitzendingen met boeiende (internationale) tafelgasten, videofragmenten en liveverslagen van de reporter. Alles rondom het thema Draaksteken🐉

12 Augustus 2023 (Uitzending Peel & Maas),


Tags: #Draaksteken, #Beesel, #Praatprogramma, #Interview, #Markt,