2023 Regisseurs Draaksteken genieten van het publiek

Category:
Description:


Regisseurs Draaksteken genieten van het publiek

Een uur voor de voorstelling start, staan de regisseurs van het Draaksteken het publiek te begroeten. Huub Geerlings en Theo Geraets zijn twee van de drie regisseurs en genieten van het massaal toegestroomde publiek.

"Dit is toch een prachtig plaatje", zegt Geerlings, terwijl de 2500 bezoekers het terrein betreden. Daar worden ze ontvangen door 'het entertainment plebs', zodat ze alvast in de sfeer van het Draaksteken komen.

Super goed
Het regie-trio kijkt tevreden terug op de eerste voorstellingen. "Het eerste weekend ging super goed. Het was spannend, omdat we iets nieuws hebben gemaakt. Hoe zouden de reacties zijn? De berichten van het publiek zijn erg goed. Dus het gaat goed met ons."

Verheugen
Geerlings is trots op de spelers. "Dan verheugen wij ons weer op het volgende. En daarom staan we te kijken hoe alle mensen naar Beesel komen en natuurlijk willen we ook bekenden zien."

Hele provincie
Het publiek, dat uit de hele provincie komt, heeft zin in de voorstelling. De een komt voor de kinderen van de kinderopvang, de ander vanwege de interesse in de cultuur. "Het wordt een spektakel. We zijn heel benieuwd", klinkt het.

Twee voorstellingen
Nog twee keer wordt het stuk opgevoerd. Daarna is het zeven jaar wachten op de volgende editie in 2030.

18 Augustus 2023 (Uitzending Peel & Maas)


Tags: #Draaksteken, #Beesel, #Regisseur, #Interview,