2023 Man overleden na aanrijding in Beesel

Category:
Description:


Man op invalidefiets overleden na aanrijding in Beesel

In Beesel is donderdagmiddag een man op een invalidefiets omgekomen na een aanrijding. Reanimatie en hulp van een trauma-arts bleek tevergeefs. De politie kan verder nog niets zeggen over de identiteit van het slachtoffer, die op een driewieler reed.

Verhoor
Rond 16.40 uur ging het mis op de Burgemeester Janssenstraat. De politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen plaatsvinden. Het gebeurde op een plek waar een fietspad kruist met de rijbaan. De betrokken automobilist is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Voor zover bekend is deze persoon ongedeerd.

Traumahelikopter
Het slachtoffer werd ter plaatse nog gereanimeerd. Wegens de ernst van de verwondingen werd een traumahelikopter opgeroepen. Deze landde op een weiland naast de weg. Hulp van de trauma-arts mocht echter niet meer baten.

Haaientanden
Ontbreken van haaientanden op plek van dodelijk ongeluk in Beesel roept vragen op.

De politiek in Beesel roert zich na het dodelijke ongeluk dat vorige week in de gemeente plaatsvond. Coalitiepartij Beeselse Lijst wil weten waarom er geen haaientanden zijn aangebracht op de plek waar donderdag een man op een invalidenfiets werd aangereden en overleed.

31 Augustus 2023 (Uitzending TV-Ellef)


Tags: #112, #Beesel, #Ongeval, #Fiets, #Auto, #Overlijden, #Traumahelikopter,