2023 Commercial - Drakendag bij Drakenrijk (1 Oktober)

Category:
Description:


Commercial - Drakendag bij Drakenrijk

Familie evenement: Drakendag

DRAKENDAG: Een dag vol vertier en vermaak voor het hele gezin! 🏰

Geniet van een middeleeuwse dag voor jong en oud.

Kom op zondag 1 oktober de hele dag spelletjes spelen, voorstellingen bekijken en lekker dansen. 🛝

Het seizoen wordt tijdens Drakendag feestelijk afgesloten en we genieten samen nog een keer van alle leuke activiteiten bij Drakenrijk! 🎉

Meer info of tickets bestellen?*  https://billybird.nl/park/drakenrijk/evenementen/drakendag/

*Leden mogen altijd gratis naar alle evenementen bij Drakenrijk!


Familieshow en activiteiten op Drakendag in Drakenrijk

In BillyBird Park Drakenrijk in Reuver wordt een nieuw evenement georganiseerd: Drakendag. Tijdens dit familie-evenement is er een familieshow en er vinden activiteiten plaats voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar.

Familieshow
Met de Drakendag geeft het park verder invulling aan het Billybird-concept. Drakenrijk opende eerder dit jaar al het grootste speelkasteel van Nederland en ook werd er een Peuterplaats ontwikkeld in het nieuwe speelgebied Riddersheide. Voor het eerst is er ook een familieshow in Drakenrijk te bewonderen: Het Betoverende Sprookjesboek. 

Spellen en activiteiten
Het plein onderaan het Speelkasteel vormt ook tijdens de Drakendag dé plek waar Middeleeuwse spelletjes te doen zijn. Denk bijvoorbeeld aan bezem vangen, blik gooien en schminken. Kinderen kunnen tijdens het evenement ook langs een Waarzegster, Troubadour of meedoen aan de Prinsen & Prinsessen Academie.

Kaarten
De Drakendag vindt plaats op zondag 1 oktober van 11:30 tot 16:30 uur. Voor leden van Drakenrijk is het evenement gratis te bezoeken. Niet-leden kunnen online of aan de kassa een ticket kopen. Online kost een kaartje €5,40 en aan de kassa 9 euro.

15 September 2023 (Bron: BillyBird Park Drakenrijk/Omroep Peel & Maas)


Tags: #Drakenrijk, #Reuver, #Events, #Marketing,