2023 Wens Wim Crins in vervulling bij Draaksteken

Category:
Description:


Wens Wim Crins in vervulling bij Draaksteken (Verborgen Verlangens)

Alle pessimisten ten spijt…” Wim Crins speelde ooit een cruciale rol in het voortbestaan van het Draaksteken. Hem ontvangen en een onvergetelijke avond bezorgen bij één van de zes voorstellingen was dan ook slechts een klein gebaar als blijk van dank. De uitvoering door al zijn dorpsgenoten greep Wim erg aan. “Dat hebben we allemaal in Beesel.

En wat een prachtig initiatief van De Zorggroep, dat in de serie ‘Verborgen Verlangens‘ bijzondere wensen in vervulling laat gaan van mensen die afhankelijk zijn van zorg. Bekijk hier de hartverwarmende beelden van Wims bezoek.


Verborgen Verlangens: een kleine wens, een groot plezier!

Ieder mens heeft ze… grote of kleine wensen; dingen die men nog een keer wil doen in het leven. Voor veel mensen worden hun wensen vroeg of laat werkelijkheid. Maar als u afhankelijk bent van zorg of als iemand afhankelijk is van úw hulp, dan is het echter lang niet zo vanzelfsprekend dat die op het oog simpele, kleine wensen ook werkelijkheid worden. Simpelweg omdat de tijd ontbreekt of omdat de randvoorwaarden moeilijk te regelen zijn. Het project ‘Verborgen Verlangens’, een initiatief van De Zorggroep en Groene Kruis Ledenorganisatie, brengt daar verandering in! We vervullen juist die kleine maar belangrijke wensen van mensen die in een van onze zorgcentra wonen, van thuiswonende cliënten of juist van mantelzorgers. Een keer iets verrassends, gezelligs, hartverwarmends en opbeurends.

St. Vrienden van De Zorggroep

26 September 2023 (Bron: Draaksteken/De Zorggroep)


Tags: #Draaksteken, #Beesel, #Wensen, #Gezondheid,