2023 Prijsuitreiking Warme Kansen Loterij

Category:
Description:


Prijsuitreiking Warme Kansen Loterij (Grescollege)

Onlangs hadden wij als Grescollege bijgedragen aan de actie "Geef een jas, verwarm een hart". Dit was een actie van de regionale zender L1, waarbij elke Limburger het verdient om winterproof het najaar door te gaan.

Wij als school hadden aan die actie een loterij gekoppeld. Jacqueline Nieskens (onze officemanager) bedacht samen met Joëldig Media de "Warme Kansen Loterij" en werkten dit verder samen uit.

Onze leerlingen hadden daarbij het prachtige rad van avontuur vormgegeven dat op onze afdeling techniek is ontworpen.

De actie was als volgt: gaf je een (oude) warme jas bij onze balie af, dan maakte je kans op een toffe prijs, beschikbaar gesteld door een aantal lokale ondernemers van Gemeente Beesel, Gemeente Venlo en Gemeente Roermond.

Heb jij een lot ontvangen, bekijk dan de video en wie weet heb jij één of meerdere prijzen gewonnen!

Gewonnen? Doe dan wat presentator Marc Evers zegt, kom met jouw lot naar onze balie om de prijs in ontvangst te nemen

Niet gewonnen? Jij hebt zeker weten een hart in Limburg verwarmd!❤️‍🔥

Wij bedanken alle partijen die betrokken zijn bij deze actie, De Warme Kansen Loterij is zeker weten een extra stimulans geweest om bij ons jassen in te leveren:

Joëldig Media , L1, Bas van der Zwaan, Gemeente Beesel , Stichting Onderwijs Midden-Limburg , De Gresbuus , XBAZE , AvWessum Fotografie , PLUS Savelkoul Reuver , PLUS Savelkoul , Service Bioscoop Luxor Reuver , Jo's IJssalon , Fruitbedrijf van Cleef , Onafhankelijk Scentsy Consulenten - Yvonne en Marcel

9 November 2023 (Bron: Grescollege)


Tags: #Actie, #Reuver, #Winnaar, #Grescollege,