2023 Vastelaovesseizoen in Reuver begonnen

Category:
Description:


Vastelaovesseizoen ook in Reuver begonnen met thema 'Oet de kuns'

De Vastelaovend is weer begonnen! Afgelopen zaterdag, de elfde van de elfde, heeft Vastelaovesvereiniging De Windjbuujels het nieuwe Vastelaovensseizoen 2024 officieel ingeluid. In een volle Café-Zaal de Paerssjtal zorgden o.a. Joekskapel de Gresbuus en de top 3 van de Ruiverse Liedjesavond voor een gezellig feest. Tevens werd de nieuwe Opstaeker 2024, ontworpen door Guus Killaars, gepresenteerd. Als kers op de taart waren er knallende optredens van niemand minder dan La Bamba en Nomi Stern. Vastelaovend 2024 is oet de kuns begonnen.


Thema Windjbuujels is 'Oet de kuns'

'Oet de kuns' is het nieuwe thema van het komende vastelaovessezoen van VV de Windjbuujels Reuver. Dat heeft de vereniging laten weten.

Kunst
Wie denkt aan Rembrandt van Rijn of Jan Steen, heeft het mis. Het is meer dan dat, schrijft de verenging. 'Oet de kuns' is ook muziek, een mooi pak, een leuke wagen, een opsteker of een geschminkt gezicht. Ook de nieuwe hoogheid van de vereniging zal kunstig zijn, zo wordt aangekondigd.

Foto's 📸
De foto's die Frank Stevens gemaakt heeft kunt u vinden op: https://www.flickr.com/photos/151857062@N07/albums/72177720312636393

11 November 2023 (Uitzending Peel & Maas/PuikLokaal)


Tags: #Carnaval, #Reuver, #De Windjbuujels, #Opening, #Events,