2023 Nieuwe talenturen op het Grescollege

Category:
Description:

Β 
Nieuwe talenturen op het Grescollege

π™‰π™žπ™šπ™ͺπ™¬π™š π™©π™–π™‘π™šπ™£π™©π™ͺπ™§π™šπ™£ πŸ“£

Naast de reguliere lessen volgen onze eerste-, tweede- en derdejaars leerlingen eenmaal 1,5 uur per week een talentuur naar wens. Het aanbod talenturen is elke periode anders. Zo hebben we talenturen als cartoon tekenen, houtbewerking, mode, voetbal, muziek, dans, multimedia en Duits. Komende periode wordt het lijstje uitgebreid met weer een paar nieuwe talenturen, denk hierbij aan de muziekstijl rap en bloemsierkunst.

De talenturen zijn altijd resultaat gericht: aan het einde van elke periode (tussen 10-12 weken) worden de eindresultaten gepresenteerd via een event. Op donderdag 21 december is dat tijdens de Talenten Kerstmarkt, waar iedereen van harte welkom is tussen 15:00 en 18:00.

Jongerenwerker Jody Jacobs (Synthese, Team Beesel / Gemeente Beesel) doet in bijgevoegde video een korte aankondiging voor de nieuwe talenturen en het volgende event waar we met de leerlingen naar toe gaan werken. Wij hebben er zin in!

We wensen onze leerlingen en gastdocenten die de talenturen verzorgen alvast veel succes en plezier toe in de komende periode! Maak er een leerzaam feestje van πŸ₯³

16 December 2023 (Bron: Grescollege)


Tags: #Grescollege, #Reuver, #Informeren,