2024 Harmonie repeteert voor Nieuwjaarsconcert

Category:
Description:


Reuverse harmonie repeteert voor Nieuwjaarsconcert

Philharmonisch Gezelschap Reuver speelt op zaterdag 6 januari en zondag 7 januari haar Nieuwjaarsconcert in De Schakel. Er wordt druk gerepeteerd om onder leiding van dirigent Geert Schrijvers een mooie show neer te zetten.

De zangeressen Elise van Es en Esther Gijsbertsen zijn te gast om het stemgeluid te verzorgen. Ook spelen er twee solisten mee, onder wie Joppe de Vlieger. Hij brengt een trompetsolo ten gehore. Moniek Verhijden bespeelt de klarinet.

Nieuwe dirigent en presentatrice
Er is een gevarieerd programma aan muziek samengesteld. Zo is er ruimte voor jazz- en musicalmuziek. Met Geert Schrijvers heeft het Philharmonisch Gezelschap een nieuwe dirigent, vertelt Joanneke Verstappen van het koor. “Het is een Reuverse man die hier bij de harmonie is begonnen en nu hier op de bok staat als dirigent. Verder hebben we dit jaar ook een nieuwe presentatrice. Dyanne Sleijpen zal het geheel aan elkaar praten.

Kaartverkoop
Ook de kaartverkoop is in een nieuw jasje gestoken. Tickets zijn online te koop via www.harmoniereuver.nl. Men ontvangt de kaarten direct per e-mail.

3 Januari 2024 (Uitzending Peel & Maas)


Tags: #Harmnonie, #Reuver, #Muziek, #Events,