2024 Deuntjes Gerrit Hillen's verlichten Blue Monday

Category:
Description:


Gerrit Hillen's positieve deuntjes verlichten Blue Monday

Wie de sombere gevoelens van Blue Monday wilde verdrijven, kon genieten van een verkwikkende winterwandeling, een hardloopsessie of ontspannen tijdens een speciale radio-uitzending van internet-DJ Gerrit Hillen uit Reuver.

Hij besloot de meest deprimerende dag van het jaar aan te grijpen om zijn luisteraars te trakteren op een positieve uitzending.

Juxebox
Normaal gesproken zendt Hillen elke woensdagavond uit vanuit zijn huiskamer. Een internationaal publiek stemt wekelijks af op zijn kanaal voor een dosis muziek rechtstreeks uit de jukebox. "Het is muziek waar iedereen vroeger naar luisterde, met herinneringen die plezierig zijn. Luisteraars denken dan weer even terug aan die tijd, wat helpt om het hoofd leeg te maken. Vooral in deze sombere periode na de feestdagen".

Golf van positiviteit
Gerrit mag rekenen op enthousiaste reacties van luisteraars wereldwijd. Niet alleen beperkt tot aankondigingen, voegt de DJ ook een vleugje humor toe vanuit zijn huiskamer waardoor er een golf van positiviteit de wereld in stroomt. Ook als hij rond het middaguur op Blue Monday zijn juxebox aanzwengelt zijn er al veel luisteraars die inschakelen.

Glas halfvol
In tegenstelling tot Blue Monday, ziet Hillen de zonnige kant van alles. "Het glas is bij mij halfvol en niet halfleeg", wat merkbaar is in zijn uitzending. Hoewel hij vandaag slechts een uurtje draait, hoopt de DJ volgend jaar de hele dag online te zijn om zijn luisteraars te overladen met positiviteit.

Na een uur is de extra uitzending voorbij. De luisteraars gaan weer verder, en Hillen heeft met zijn uitzending een ander licht laten schijnen over Blue Monday.

15 Januari 2024 (Bron: 1Limburg)


Tags: #Muziek, #Reuver, #Opmerkelijk,