2024 FILM - Het vergeten spoor van ANNA (YouTube)

Category:
Description:


Het vergeten spoor van ANNA - PUUR Theater Reuver
🎬​🔥​

EEN VERHAAL OVER HARTSTOCHT, GRENZEN VERLEGGEN EN DE ONTDEKKING VAN EEN VERGETEN VERLEDEN.

Wanneer de rebelse Jay voor de zoveelste keer moet nablijven op school, wordt hij per ongeluk vergeten. Als plots het brandalarm door het verlaten gebouw galmt, waant Jay zich een weg door de donkere gangen. Maar hij is niet alleen… de verloederde Anna dwaalt door het oude gebouw. Deze verwarde vrouw uit het verleden weet niets meer van haar afkomst, de tijd waarin de Kleistekers in Reuver en omstreken de dienst uitmaakten. Kunnen Jay en Anna erachter komen wat er met haar is gebeurd? Hoe komt Anna op school terecht? Welk spoor leidt naar het vergeten verleden van Anna?

Na het succes van de vorige shortfilm ‘De legende van Schinderhannes’ presenteerde PUUR Theater Reuver in maart 2023 hun tweede film genaamd ‘Het vergeten spoor van ANNA’. 

Het project is opgezet ter ere van het 5-jarig jubileum. Gretig en dankbaar heeft het team kennis verworven van Heemkundevereniging Maas- en Swalmdal om de lokale geschiedenis weer tot leven te wekken. Het fictieve verhaal voor de film mengt op een moderne manier het leven in de oude greswarenfabriek met de huidige functie van het pand: het Grescollege. In de film bewoner je ook een aantal authentieke voorwerpen uit +- 1900 om je helemaal onder te dompelen in de greswaren van toen en van nu.

Voor meer informatie ga naar www.puurtheaterreuver.nl/anna

Deze film speelt af vanuit YouTube

18 April 2024 (Bron: Puur Theater)


Tags: #Puur Theater, #Reuver, #Cultuur, #Toneel, #Film,